Di Suatu Blog.


Gyahh!! Da lama Arrul tak update blog niakula ni.Ngeh3~ Apa2 pun,apa khabar readers Niakula’s Belog’s?? Shat? Lalala.Ouke lah,mari kita mula kan topic APA? hari ini.Ngee~ Apa yang ada dengan Piriform product? Piriform product adalah open source software yang mana korang boleh download secara percuma.Arrul tak tau lah kalau korang ni jenis tak nak benda2 percuma.Hee~ Yang penting Piriform product memberi kepuasan n keselesaan buah hati Arrul ni,Cik Aleos.Muahahahaha.Dulu boleh di katakan Cik Aleos ni sakit yang teramat sangat.Dala sakit,lembab pula tu.Ngee~ Tapi lepas jumpa ubat2 yang berjenama Piriform product ni.Alhamdulillah,sihat gak Cik Aleos ni.First,Arrul nak cerita fasal Piriform product,CCleaner.CCleaner ni boleh membersihkan area2 pc,notebook or netbook korang yang sudah kotor.Hee~ Katakan korang ada 120mb space dalam C:drive,lepas korang guna CCleaner ni,C:drive korang akan dapat lebih dari 120mb space dalam C:drive 2.Hee~ Dari sini pun korang leh nampak yang CCleaner akan cuci C:drive korang tu.

Ok.Sekarang fasal Piriform product,Defraggler.Defraggler ni macam Disk Defragmenter gak.Tapi korang mesti tak puas Gune Defragmenter yang memang ada dalam pc,notebook or netbook korang tu.So,Defraggler ni memuaskan hati Arrul and Cik Aleos.Hee~Cik Aleos ada hati ke? Defraggler ni boleh clean apa benda yang tak berguna or rosak dalam driver korang dengan lebih mendalam.

Huahuahua and yang last sekali,Recuva.Recuva ni bagi Arrul macam recover lah.Yang Recuva ni syok la kowt sebab korang boleh cari benda2 yang korang da del or ter’del yang lepas2.Tak kira lah semalam ke bila asalkan korang mark DEEP SCAN.Hee~

So,thats all for today.Kalau rasa berminat boleh download dekat sini.Tunggu2 la ya Arrul update lain.Ngeh3~ ASSALAMUALAIKUM & SALAM SEJAHTERA.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Tag Cloud

%d bloggers like this: