Di Suatu Blog.


Assalamualaikum dan salam sejahtera.Huahuahua !! Dah lama juga Arrul membiarkan blog Arrul ni terkubur buat sementara waktu.Nak update je,ada hal.Macam tu jela sejak kebelakangan ni.Sebelum ni Arrul bagi tau korang macam mana nak dapat kan ADOBE PHOTOSHOP CS5 EXTENDED dan SONY VEGAS PRO 9.Kira ok la juga tu kan? Lepas korang dah tau nak dapat KAV 2011 ni,Arrul akan bagi tau nak dapat kan ADOBE LIGHTROOM 3.lepas ni korang yang guna kamera yang standard DSLR or fon or digital,gerenti lepas ni gambar korang sentiasa cun selalu.Ngeh3.Ok,sekarang kita start pembelajaran kita pada hari ni.Ngee~ Macam biasa korang boleh download trial KAV 2011 or KIS 2011 dekat web die lah.KLIK SINI! Sudah download? Lepas tu,korang download pula key nya.KLIK SINI! Ok,sekarang korang follow apa yang Arrul bagu tahu ni.

Step 1 : Korang klik pada setup Kaspersky yang korang dah download tu.Then tunggu dia punya verifying installer loading sampai habis pas tu lagi berapa loading lagi tah korang kena tunggu.Hee~ So,sabar ye!

Step 2 : Lepas loading tu,korang dah sampai tahap di mana dia suruh korang accept.So,tekan jela accept tu.Pas tu continue je macam biasa.Ala korang ni,macam tak penah install lak.Kemudian korang kena tunggu loading die habis.Hee~ Kena banyak sabar kalau nak install Kaspersky ni.

Step 3 : Dah setel loading tu.Dia akan minta activison code.So,kesimpulannya korang kena disable dulu internet connection.Jangan tanya Arrul kenapa kena disable internet korang tu.Korang masuk kan code yang ni 11111-11111-11111-1111x.Kemudian akan keluar error or something like that.So,jangan risau,itu perkara normal.Selepas tu,korang nampak kotak yang anak panah tunjuk tu?Step 4 : Lepas tu korang kena search Kaspersky Key file yang korang download tadi.Pasti kan key yang korang pilih tu 2011 punye,bergantung juga pada jenis Kaspersky korang nak install.KAV or KIS.Lepas tu korang tekan Accept.Ala,paham2 jela kan korang ni.Lepas tu korang tunggu loading nya.Then SIAP!!! Hee~ Your job done.

Kalau korang ada masalah dengan KEY nya.Sila bagi tahu ye dekat facebook saya,Synyster Cilokers.Oh ya,sebelum lupa,nanti masa korang install tu,dalam step keberapa ke kena restart pc / laptop korang tu.Pape hal,follow arahan dia ok?

Comments on: "Bagaimana Nak Dapatkan Kaspersky 2011?" (3)

  1. aq pegi kt link yg ko ckp tue, tok download key die….tpi tkde daa

  2. Thx for da info ..
    Kalo kt web nie pon ade gak key kaspersky …ada terjumpa masa tgh merayau .. than lama gak .. http://guacilok.org/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Tag Cloud

%d bloggers like this: