Di Suatu Blog.


Hemoyhemoyhemoy…da lama juga Arrul tak update blog ni.Bukan apa,Arrul kena juga buat satu entri tu mesti lah menarik and kebanyakkan nya Arrul buat fasal Bagaimana? Ok,anyway sharing is caring right? Apa salahnya bantu orang yang tak tahu.Hee~ Ok lah,korang yang nak buat leh follow step ni ok?

1 : Korang pergi ke Google page atau korang dah memang setkan Google page tu jadi home korang dan korang tengok blah bawah ada Change background image.Klik yang tu.

2 : Kemudian akan keluar Select a background image for your google homepage.Korang boleh ambil gambar korang nak dari from my computer atau korang nak yang dah sedia ada.

3 : Sebagai contoh,Arrul akan pilih gambar yang Arrul suka dan hasil nya macam ni.

Dah tau? Senangkan.Korang boleh la letak pic family korang ke,apa2 saja yang korang suka. ^^

 

Psstt : lambatnya nak habis download Adobe Creative Suite 5 Web Premium.

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Tag Cloud

%d bloggers like this: