Di Suatu Blog.

Menghadapi Masalah Download File?


Atleast Arrul ambil berat fasal readers Niakula’s ni kan? Gyahaha,ok since baru2 ni ada orang bertanya kepada ku kenapa bila nak download file,file itu akan corrupted? It means,file tu dah lama.Bila dah lama,file tu akan corrupted.So,kalau korang yang sebagai readers Niakula’s nak download file,kalau tak boleh,sila tinggalkan komen korang di bawah ni ye! Bagitahu korang nak file apa,hanya available yang ada dalam Niakula’s saja.Yang mana korang minta tapi tak ada dalam Niakula’s,takkan ku beri! Gyahahaha.Korang hanya perlu komen :

Nama korang :

Jenis File :

Facebook  korang :

Kalau Arrul send melalui facebook,senang sikitkan sebab korang mesti selalu online facebook.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Tag Cloud

%d bloggers like this: